Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Bardi Vi Har Spelare Som Skrivit Pa Foer Stora Klubbar

Bardi: "Vi har spelare som skrivit på för stora klubbar"

Stämningen i truppen är fantastisk!

Tränare Daniel Bardi är hoppfull inför säsongspremiären av Elitettan. Bardi ser ett lag som har goda möjligheter att överraska och han menar att det finns ett stort kunnande inom truppen och stämningen är fantastisk. Laget har fått in många nya spelare och Bardi ser potential i alla nyförvärven. "Vi har spelare som skrivit på för stora klubbar och som kommer att vara viktiga för oss", säger han.

Lagets målsättning är att vara med i toppen och att kämpa om serieseger. "Vi har en trupp som är kapabel att göra det", säger Bardi. "Men vi måste vara ödmjuka, jobba hårt och ta en match i taget".

Bardi är särskilt nöjd med lagets försvarsspel som han tycker har utvecklats mycket under försäsongen. "Vi har släppt in väldigt få mål och det är en viktig del i att vinna matcher", säger han. "Vi har även ett bra anfallsspel, men vi måste bli bättre på att göra mål".

Laget inleder säsongen med en bortamatch mot Kungsbacka DFF den 17 april. "Det kommer att bli en tuff match, men vi är väl förberedda och vi ser fram emot att få starta säsongen", säger Bardi.


Komentar